چگونگی گریز از امواج موبایل - حکیم خیراندیش

– نکات ایمنی برای استفاده از موبایل امروزه استفاده از تلفن همراه تبدیل به یک فرهنگ بین مردم شده است و واقعا نمی توان از آن استفاده نکرد. بن..

چگونگی گریز از امواج موبایل - حکیم خیراندیش
چگونگی گریز از امواج موبایل - حکیم خیراندیش - رنگارنگ - کانال رسمی پایگاه خبری

نکات ایمنی برای استفاده از موبایل
امروزه استفاده از تلفن همراه تبدیل به یک فرهنگ بین مردم شده است و واقعا نمی توان از آن استفاده نکرد. بنابراین می توان با رعایت نکات زیر ضررهای آن را به حداقل رساند:

حتی المقدور از ارسال پیامک به جای صحبت کردن استفاده کنید، زیرا اشعه های کمتری تولید کرده و کمتر آسیب می رساند.

در صورتی که می خواهید از تلفن همراه استفاده کنید، از دستگاههای هندزفیری استفاده کنید و از چسباندن مستقیم گوشی تلفن به گوش، خودداری کنید.

گوشی تلفن همراه خود را در فاصله دوری از بدن خود قرار دهید تا از تشعشات آن در امان باشید.

گوشی تلفن همراه را به هیچ وجه داخل اتاق خواب نبرید، چرا که به هنگام خواب مغز شما قابلیت بیشتری برای دریافت امواج دارد.

خطر امواج هنگام صحبت کردن از هر زمان دیگر بیشتر است . زیرا این امواج همواره در حال کم و زیاد شدن هستند.

خانم های باردار باید حداقل 2 متر با تلفن همراه فاصله داشته باشند.

هنگام ارسال MMS یا پیام تصویری ، خطر امواج 1000 برابر بیشتر است .

وقتی که می خواهید با تلفن همراه به کسی زنگ بزنید، تا زمانی که ارتباط بر قرار نشده و شخص در آن طرف خط شروع به صحبت نکرده، تلفن همراه را نزدیک گوش خود نگیرید. زیرا در این مدت تلفن همراه از توان فرستادن سیگنال معادل با دو وات یا 33 دسی بل استفاده می کند.

تا حد ممکن از صحبت کردن با گوشی تلفن همراه بپرهیزید و بویژه از استفاده کودکان از تلفن همراه جلوگیری کنید.

بهترین روش برای در امان ماندن از تشعشات موبایل
بهترین روشی که برای در امان ماندن از تشعشات مضر موبایل در جهان شناخته شده است، استفاده از کیف مخصوص موبایل است که به کیف های ایول معرف می باشند. در ساخت این کیف ها، با تزریق ترکیبات نانو نقره به الیاف بافتی، پارچه ای با خاصیت جذب امواج الکترومغناطیسی تولید و با استفاده از آن پوشش ویژه تلفن همراه ساخته شده که کاربر هنگام حمل تلفن و حتی در زمان مکالمه یا ارسال و دریافت پیام کوتاه، تلفن را همواره در داخل آن نگه می دارد و بدین ترتیب امواج ناشی از عملکرد تلفن همراه جذب این پوشش شده و از تماس آن با بافت های مختلف بدن که آسیب و عوارض سوء متعددی در پی دارد پیشگیری می کند، این کیف می تواند تا 99/99 درصد تشعشات مضر موبایل را جذب کند شاید برایتان جالب باشد این کیف توسط مخترع جوان ایرانی به نام علی جاسب در آلمان ساخته شده و هم اکنون در کشورهای اروپایی در حال استفاده است ولی این اختراع در کشور خودمان غریب می باشد.

چرا دولت ها از آموزش و اطلاع رسانی مردم به زیان های تلفن همراه جلوگیری می کنند؟
علت این که تا کنون اطلاع رسانی خوبی در مورد زیان های موبایل ها نشده این است که این قضیه درست مثل جریان سیگار است. وقتی که کمپانی فیلیپ موریس میلیاردها دلار درآمد از فروش سیگار داشت، اجازه نمی داد دانشمندان در این مورد نظر بدهند. حتی اگر به خاطر داشته باشید در سال 1960 ماجرایی برای یک پروفسور که روی سیگار تحقیق می کرد رخ داد و او را کشتند. الان فروش موبایل ها در دنیا از پر درآمدترین کارهاست و حتی بسیاری از مراکز آن ها دولتی هستند و کسی دوست ندارد از میزان سودش کاسته شود. پس با وجود آگاهی از مضرات آن، هیچ اطلاع رسانی نمی کنند. آن ها میلیاردها دلار برای راه اندازی آنتن های BTS خرج کرده اند و می خواهند سودش را ببرند. اگر بخواهند سیستم هایشان را تغییر دهند، باید تریلیون ها دلار هزینه کنند. پس راه پر سود برای آن ها عدم اطلاع مردم از زیان های موبایل است، در کشورهای اتریش، آلمان و سوییس تاکنون دانشمندان مقالات بسیاری را ارائه داده اند و از دولت خواسته اند که به گونه ای قانون گذاری کنند که کمترین میزان زیان به افراد برسد. چندی پیش از دولت هایشان خواستند که از نصب آنتن های BTS در نزدیکی مهد کودک ها، بیمارستان ها یا مکان های تفریحی که بیشتر کودکان در آن ها رفت و آمد دارند جلوگیری کنند. در نروژ هم آزمایش جالبی انجام شد که نشان داد استفاده از موبایل برای بچه ها باعث خستگی، کم خوابی و کم اشتهایی می شود.

در پایان...
در ایران نیز متأسفانه بدلیل سود سرشاری که این کالا عاید بعضی از افراد پر نفوذ در کشور می نماید متأسفانه هیچ گونه اطلاع رسانی در مورد ضررهای استفاده از گوشی های موبایل به مردم داده نمی شود و حتی شاهد هستیم که در کشور اگر در روی خانه ای آنتن های BTS را نصب کنند به آن ها ماهیانه پول می دهند، البته این پول ها هیچ گاه جای آن زیان ها را نمی گیرد و باید تاکید کنیم خانه ها باید حداقل 50 تا 60 متر از BTSها دور باشند تا امواج به آنها کمتر ضرر بزند. امیدواریم در کشورمان نیز آموزش های لازم را در مورد استفاده از گوشی های موبایل از زمان کودکی به مردم شروع کنند

دانلود

با دیگران به اشتراک بگذارید:

امتیازدهی: